Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie »
03SEP

Een hotel boeken in Rotterdam tijdens het Songfestival? Te laat!

Wie van 15 tot 17 mei 2020 wil overnachten in het centrum van Rotterdam, is sowieso al een flink geldbedrag kwijt. Op Booking.com waren vrijdag nog een aantal kamers beschikbaar voor meer dan duizend euro per nacht, maar inmiddels zijn zelfs die kamers volgeboekt. Ook op websites als Expedia.nl en Airbnb is het lastig iets te vinden.

Meer boekingen

Booking.com laat weten inderdaad een flinke stijging te zien in de Maasstad. “We hebben een stijging gezien in het aantal boekingen voor Rotterdam sinds bekend werd dat het Eurovisie Songfestival 2020 daar gehouden zal worden”, aldus een woordvoerder.

Vrijdagmiddag werd bekend dat het Eurovisiesongfestival naar Rotterdam gaat. Het festijn wordt in Nederland gehouden, omdat Duncan Laurence afgelopen mei de zangwedstrijd won in Israël. De NPO, AVROTROS en NOS organiseren het evenement. Wie de presentatie verzorgt, wordt voor de kerst duidelijk.

Songfestival Rotterdam

De Maasstad streed alleen nog met Maastricht om het huisvesten van het Songfestival. Eerder vielen Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Den Bosch, Breda, Leeuwarden/Friesland en Utrecht om uiteenlopende redenen af.
« Terug

Opslagruimte huren voor korte periode in RotterdamWoning of beleggingsobject in RotterdamWinkelruimte huren in omgeving RotterdamGemeubileerde kantoorruimte huren in RotterdamGoedkope bedrijfsruimte huren in RotterdamPrivacy & Cookies