Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie »

Over ons

Unitbox richt zich vooral op kleine zelfstandige ondernemers, zoals loodgieters, timmerbedrijven, tegelzetters, en andere beroepen. Onze ruimtes zijn echter ook geschikt voor particulieren met een uit de hand gelopen hobby of voor de stalling van uw caravan, jetski, of boot.

De units variëren in grootte van 15m2 tot 100m2 en beschikken meestal over stroom met een eigen elektrameter. Op een aantal locaties zijn water en toiletvoorzieningen beschikbaar. Ook verhuren we opslag en werkruimte met kantoor in Rotterdam en Schiedam oost.

We doen er alles aan om uw en ons bezit zo goed mogelijk te beveiligen tegen ongewenst bezoek. We hebben daarom een eigen pasjessysteem, zodat wij precies weten wie er zich in het complex bevindt en op welk tijdsstip. Ons complex is uitgerust met meerdere beveiligingscamera's en voldoende verlichting. De beelden worden uiteraard opgenomen en lange tijd bewaard.

Omgerekend zijn onze prijzen tot 40% goedkoper dan bij de bedrijven die alleen opslagruimte aanbieden.

UNITBOX VERHUURD PER VIERKANTE METER EN NIET IN KUBIEKE METER!!!

Indien telefonisch niet bereibaar kunt u ook bellen met:
  • Dhr. M. van Katwijk 06 4556 6694

Opslagruimte huren voor korte periode in RotterdamWoning of beleggingsobject in RotterdamWinkelruimte huren in omgeving RotterdamGemeubileerde kantoorruimte huren in RotterdamGoedkope bedrijfsruimte huren in RotterdamPrivacy & Cookies